Mijn verhaal

Traningsacteur Sandra Bos-Dol

Sandra Bos-Dol aan het woord:

Soms vragen mensen aan mij “waarom ben je trainingsacteur geworden?”

Vaak volgt er dan een enthousiast verhaal waarin ik met passie vertel hoe mooi het is om mensen te zien groeien doordat ze een spiegel voorgehouden krijgen. Aan mij is het om die spiegel op een veilige doch “zacht confronterende” manier te geven. 

En dat is elke keer weer anders omdat mensen, situaties, omgeving, bedrijfsculturen en inhoud van het gesprek elke keer weer anders is. Prachtig zo’n vak!

Zelf heb ik meerdere malen op de stoel mogen zitten waar mijn klanten nu zitten. En op die stoel heb ik zelf de mooiste, leerzaamste en maar ook confronterende momenten mogen beleven. En juist die momenten hebben mij iedere keer weer laten groeien.

Een boek lezen over gesprekstechnieken is zeker leerzaam maar het oefenen en echt voelen is groeien!

In mijn werk in het bedrijfsleven mag ik met verschillende mensen samenwerken. 
Van monteurs, projectleiders, lijnmanagers tot directeuren en heb mede hierdoor een breed werkveld.

Ik ben inzetbaar bij assessments, managementtrainingen, oefenen met slecht nieuwsgesprekken, beoordeling/functioneringsgesprekken, (project)investeringsgesprekken, coaching en mediation gesprekken.
Het individueel leerdoel staat daarbij centraal. Werkvormen en tools stemmen we van tevoren af. Hierbij kan ik adviseren of desgewenst per situatie/ter plekke aanpassen. 

Daarnaast ben ik inzetbaar als trainer voor presentatietechnieken, debattrainingen, overtuigingskracht, Hearts & Minds trainingen.

Ik committeer me aan de gedragscode van NVvT.